Peste 70 kg de pește transportate fără documente legale, confiscate de polițiștii de frontieră tulceni

Peste 70 kg de pește transportate fără documente legale, confiscate de polițiștii de frontieră tulceni. FOTO Garda de Coastă

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Tulcea au depistat, în zona de competență, un bărbat care transporta peste 70 de kilograme pește, fără să dețină documentele legale.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră tulceni au oprit, duminică, pentru control, pe raza municipiului Tulcea, un autoturism înmatriculat în România, condus de un bărbat în vârstă de 50 de ani, domiciliat pe raza municipiului București.

„În urma controlului efectuat asupra vehiculului, polițiștii de frontieră au descoperit cantitatea de 74 kilograme de pește, diferite specii, pentru care persoana în cauză nu deținea documente legale”, au precizat reprezentanții Gărzii de Coastă.

Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăți comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținerea și transportul fără documente legale a peștelui și altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit ori produselor din pește, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*