Peste 50.000 de oameni au participat la cele trei zile de festival de la Enisala, „Unitate la Cetate”

Peste 50.000 de oameni au participat la festivalul de la Enisala, „Unitate la Cetate”. FOTO CJ Tulcea

În trei zile de festival de la Enisala, „Unitate la Cetate” peste 50.000 de oameni s-au strâns în zona celei mai frumoase cetăți din Dobrogea de Nord.

Evenimentul, organizat de Consiliul Județean Tulcea în parteneriat cu Primăria Comunei Sarichioi, a fost un real succes, numărul mare de participanți, în creștere de la o zi la alta, fiind dovada deschiderii publicului față de acest tip de manifestări publice.

Peste 10.000 de oameni au participat la prima zi a festivalului, peste 20.000 au ajuns la Enisala sâmbătă seara, iar în ultima zi de spectacole numărul participanților a fost estimat la peste 23.000.

Spectacolele oferite de formații apreciate ale scenei românești au creat, la Enisala, o atmosferă unică în ceea ce privește evenimentele organizate până acum la Tulcea.

Vunk, Cargo și Voltaj au fost trupele care au închis cele trei zile dedicate publicului tulcean (și nu numai) și care s-au bucurat de un public spectaculos, care a animat atmosfera de la poalele cetății Enisala și care a cântat, alături de îndrăgiții artiștii, cele mai cunoscute piese ale acestora.

În finalul festivalului, zeci de mii de oameni au cântat și au dansat „ca la 20 ani“, convinși să revină aici, la cetatea Enisala, și la ediția următoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*