Peste 400 de polițiști tulceni, la datorie în aceste zile pentru sărbători pascale în liniște și siguranță

Polițiști în acțiune. FOTO IPJ Tulcea

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, împreună cu reprezentanții structurilor Ministerului Afacerilor Interne, sunt la datorie în acest sfârșit de săptămână, pentru ca Sărbătoarea Învierii Domnului să fie celebrată în siguranță.

Potrivit IPJ Tulcea, de la sărbătoarea Floriilor și până în prezent, peste 400 de polițiști au acționat la nivelul județului Tulcea, în special pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor săvârșite în domeniul HORECA, verificând agenții economici care desfășoară activități de producție, prelucrare, depozitare, transport și comercializare de animale vii, carne și produse din carne, ouă sau alimente de origine animală.

De asemenea, peste 400 de polițiști vor acționa zilele acestea pentru asigurarea ordinii și siguranței publice și prevenirea faptelor antisociale, fiind prezenți și în zona lăcașurilor de cult de pe raza județului pentru a preveni orice fel de evenimente nedorite și pentru a fluidiza traficul rutier.

Reamintim că în caz de urgență sau dacă ați asistat ori aveți cunoștință despre comiterea vreunei fapte antisociale, sesizați cel mai apropiat polițist sau sunați la 112 – Apelul Unic de Urgență.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*