Peste 30 de credincioși și preoți din județul Tulcea au donat sânge la inițiativa Episcopiei Tulcii

Preoți și credincioși au donat sânge. FOTO Episcopia Tulcii

În data de 28 martie la sediul Centrului de Transfuzii Sangvine Tulcea s-a desfășurat, pentru al doilea an consecutiv, acțiunea social-filantropică ,,Picături de viață” prin care preoți de la Centrul Eparhial Tulcea, Protopopiatele Tulcea, Babadag și Niculițel, monahii din mănăstiri, elevi de la Seminarul Teologic ,,Sf. Ioan Casian” precum și credincioși și din parohiile urbane și rurale au donat sânge.

La acestă campanie alături de preoți s-a aflat și P.S. Visarion, Episcopul Tulcii care, la final a dăruit pentru Centrul de Transfuzii Sanguine Tulcea și pentru personalul de aici o icoană cu Mântuitorul Iisus Hristos.

Inițiativa a fost una locală și a răspuns necesității de sânge, întrucât la nivel județean se înregistrează o acută lipsă de sânge.

Personalul Centrului de Transfuzii Sanguine Tulcea și-a exprimat mulțumirea pentru donația de sânge efectuată astăzi, întrucât între preoții donatori s-au înregistrat și persoane cu grupe rare de sânge care pot salva numeroase vieți.

La acțiune au participat peste 30 de persoane, preoți și credincioși din mai multe parohii din municipiul Tulcea și din județ.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*