Peste 250 de persoane au fost imunizate, până în prezent, la Maratonul Vaccinării organizat în Tulcea

Peste 250 de persoane au fost imunizate, până în prezent, la Maratonul Vaccinării organizat în Tulcea

În prima zi a Maratonului Vaccinării din municipiul Tulcea, conform datelor furnizate de personalul medical implicat, până la ora 14.20 s-au vaccinat 256 de persoane, dintre care 187 cu serul Pfizer si 69 cu serul Johnson&Johnson.

Prefectul Marcel Ivanov a discutat cu medicii și personalul implicat cărora le-a mulțumit și a felicitat adolescenții veniți la vaccinare.

„Faptul că ați ales să vă vaccinați pentru a vă proteja familiile și semenii demonstrează maturitate. Felicitări!”

Eleva Colegiului Economic ”Delta Dunării” Tulcea în clasa a XI-a, Floare Claudia Ștefania a declarat:

”M-am vaccinat pentru mine, pentru viitorul nostru, pentru societate. Consider că vaccinarea va opri răspândirea virusului și ne va readuce libertatea! Cu toții ar trebui să ne vaccinăm.”

Moraru Alin, elev al Seminarului Teologic Ortodox ”Sfântul Ioan Casian” Tulcea în clasa a X-a:

”M-am vaccinat pentru siguranța familiei, a colegilor și a prietenilor.”

La Maraton se pot imuniza tinerii cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani, cu serul Pfizer BioNTech, însă oricine dorește să se vaccineze poate face acest lucru doar cu actul de identitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*