Peste 200 de persoane au fost amendate într-o săptămână, în județul Tulcea, pentru nepurtarea centurii de siguranță

Acțiune a polițiștilor tulceni. FOTO IPJ Tulcea

Polițiștii Serviciului Rutier Tulcea, împreună cu cei din cadrul Biroului Rutier Tulcea, Polițiilor Orașelor Babadag, Măcin, Isaccea și Secțiilor de Poliție Rurală au desfășurat în perioada 11 -17 martie, acțiunea preventivă SEATBELT.

Acțiunea a fost organizată în conformitate cu Calendarul de Activități al Organizației Polițiilor Europene ( T.I.S.P.O.L), iar obiectivul acesteia a fost verificarea și impunerea folosirii centurii de siguranță și a dispozitivelor de fixare omologate, de către participanții la trafic, pe drumurile publice.

Astfel, în perioada menționată, polițiștii tulceni au oprit pentru verificare peste 1100 de autovehicule și au aplicat 247 de sancțiuni contravenționale, dintre care 231 pentru neportul centurii de siguranță, 15 pentru folosirea telefoanelor mobile fără dispozitive sau accesorii de tip ”mâîni libere” și 1 pentru nepurtarea căștilor de protecție.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*