Peste 160 de polițiști tulceni vor veghea la siguranța cetățenilor în minivacanța de Rusalii

Peste 160 de polițiști tulceni vor veghea la siguranța cetățenilor în minivacanța de Rusalii

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, împreună cu reprezentanții structurilor Ministerului Afacerilor Interne, sunt la datorie în acest sfârșit de săptămână, pentru ca Sărbătoarea Rusaliilor să fie celebrată în siguranță.

Astfel, peste 160 de polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră, investigații criminale, transporturi, investigare a criminalității economice și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale vor fi prezenți atât pe arterele principale și zonele cu risc de trafic rutier ridicat din județ, cât și în zonele aglomerate, lăcașuri de cult, faleza Dunării, porturi, zona vamală, centre comerciale și piețe.

Aceștia vor acționa în vederea combaterii principalelor cauze de accidente rutiere grave (soldate cu persoane decedate), respectiv depistarea și sancționarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză și care se află sub influența băuturilor alcoolice, dar și constatarea și sancționarea contravențiilor săvârșite de ceilalți participanți la trafic.

De asemenea, se va acționa pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor în domeniul economic, fiind vizate în mod special societățile comerciale.

Totodată, polițiștii vor pune accent pe combaterea consumului și comercializării de substanțe interzise.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*