Peste 160 de kilograme de pește, pescuit în perioada de prohibiție, descoperite de polițiștii de frontieră tulceni

Pește, pescuit în perioada de prohibiție, descoperite de polițiștii de frontieră. FOTO: Garda de Coastă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfășurat, în perioada 26 – 27 aprilie, mai multe acțiuni pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol, ocazie cu care au descoperit și ridicat sute de metri de plase fir textil și mono-filament, peste 160 kg de pește și un autoturism.

Astfel, potrivit Gărzii de Coastă, în cursul zilei de joi, 27 aprilie, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Pardina, în zona Sireasa, au efectuat controlul asupra unui autoturism condus de către un tânăr de 23 de ani.

În interiorul autoturismului a fost descoperită cantitatea de 165 kg pește, diferite specii, precum și plase din fir textil și mono-filament, pentru care nu existau documente de proveniență.

Întreaga cantitate de pește a fost ridicată și predată unei societăți comerciale de profil, iar autoturismul și plasele în lungime totală de 510 metri, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În plus, polițiștii de frontieră, sub coordonarea procurorilor, desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni la regimul braconajului piscicol.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*