Peste 130 de forțe de ordine au acționat în județul Tulcea pentru respectarea măsurilor luate în contextul pandemiei

Acțiunile polițiștilor tulceni pentru verificarea respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19

Peste 130 de forte de ordine au acționat pe data de 12 ianuarie, pe raza județului Tulcea, pentru verificarea respectării măsurilor și interdicțiilor impuse în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19.

Astfel, sub coordonarea Instituției Prefectului, polițiștii tulceni, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, au procedat la verificarea zonelor în care se pot forma aglomerări de persoane, spații comerciale dar și a mijloacelor de transport persoane, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19.

La activităţi au participat 136 de forţe de ordine, fiind verificate 70 de societăți comerciale, 108 de obiective sau locații de interes precum şi 66 de mijloace de transport în comun.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 35 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală 4.500 de de lei, toate fiind aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare, pe raza întregului județ, pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus și impunerea respectării legislației.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*