Peste 100 kg de pește transportate fără documente legale, confiscate de polițiștii de frontieră tulceni

Peștele a fost confiscat de către polițiștii de frontieră. FOTO Arhiva TLNews

Polițiștii de frontieră tulceni au depistat, în Agighiol, un bărbat care transporta peste 100 kilograme pește, fără să dețină documentele legale.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial Tulcea, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control în localitatea Agighiol o autoutilitară frigorifică înmatriculată în România, condusă de un bărbat în vârstă de 51 ani, domiciliat pe raza județului Tulcea.

„În urma controlului efectuat asupra vehiculului, polițiștii de frontieră au descoperit cantitatea de 104 kilograme de pește, diferite specii, pentru care persoana în cauză nu deținea documente legale”, au precizat reprezentanții Gărzii de Coastă.

Cantitatea de pește, în valoare de aproape 600 de lei, a fost predată unei societăți comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar în cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de deținerea și transportul fără documente legale a peștelui și altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit ori produselor din pește și producerea, importul, comercializarea, deținerea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vârșelor, vintirelor, precum și a altor tipuri de unelte de pescuit comercial.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*