Pescuitul cu unelte neautorizate, una dintre faptele sancționate de jandarmii tulceni în weekend

Pescuitul cu unelte neautorizate, una dintre faptele sancționate de jandarmi în weekend. FOTO: IJJ Tulcea

Jandarmii tulceni au observat, la sfârșitul săptămânii trecute, trei persoane care pescuiau în zona plajei Lacului Ciuperca din municipiul Tulcea, zonă unde pescuitul nu este permis.

La vederea echipajului de jandarmerie, cei trei bărbați au fugit de la fața locului, însă au fost interceptați la scurt timp. În urma controlului efectuat asupra celor trei bărbați, cu vârste cuprinse între 36 și 55 de ani, au fost găsite două unelte de pescuit neautorizate și șase exemplare de pește din speciile crap și cras. Ulterior, la verificarea autoturismului care aparținea unuia dintre bărbați, s-a mai găsit o unealtă neautorizată. Având în vedere că peștele fusese capturat cu puțin timp în urmă, jandarmii au procedat la eliberarea peștelui în Lacul Ciuperca.

Totodată, în aceeași zi, un alt bărbat, în vârstă de 65 de ani, a fost depistat de jandarmi în timp ce pescuia cu o unealtă neautorizată pe malul Dunării, în municipiul Tulcea. Pentru faptele lor, jandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de pescuit cu unelte neautorizate.

În acest sfârșit de săptămână, trei sancțiuni contravenționale, dintre care un avertisment, au fost aplicate pentru pescuitul în perioada de prohibiție și în zonele de protecție, iar alte trei sancțiuni contravenționale,  dintre care un avertisment, au fost aplicate pentru consum de alcool în spațiu public și tulburarea, fără drept, a liniștii locatarilor prin producerea de zgomote.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Jandarmii si-au facut treba ! Bravo lor! Dar , pe braconierii de mare calibru , din Delta, cei cu km. de plase, cum se face ca nu-i depisteaza nimeni ? Km. de plase , tone de plase , sunt fara stapan ; nimeni nu stie ale cui sunt ! E posibil asa ceva ? Desigur, in Romania, unde mafia deltei este atotputernica si , mai ales, nederanjabila!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*