Persoane necunoscute au dat foc la stuful din zona localității Nufăru

Pompierii au avut de-a face cu un puternic incendiu de vegetație. FOTO ISU Delta

Pompierii din cadrul Detașamentului Tulcea au fost solicitați în jurul orei 11.00 să intervină în zona localității Nufăru pentru limitarea efectelor unui incendiu de vegetație uscată și stuf care se manifestă pe o suprafață de aproximativ 3000 mp.

La locul solicitării au intervenit cinci pompieri au intervenit cu p autospecială de stingere cu apă și spumă. Prin intervenția salvatorilor incendiul a fost lichidat, neexistând pericol de propagare la alte obiective.

Pompierii au stabilit ca și cauza probabilă a producerii incendiului, focul deschis în spații deschise.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*