Persoană rănită în urma unui accident rutier provocat de un băcăuan în Isaccea

Persoană rănită în urma unui accident rutier în Isaccea. FOTO IPJ Tulcea
Persoană rănită în urma unui accident rutier în Isaccea. FOTO IPJ Tulcea

O persoană a fost rănită, luni dimineață, într-un accident rutier produs pe raza localității Isaccea, după ce un șofer din Bacău a intrat cu mașina într-un copac de pe marginea drumului.

Potrivit polițiștilor tulceni, din primele verificări a rezultat faptul că un bărbat de 61 de ani, din județul Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie din Isaccea, a pierdut controlul asupra direcției de mers, iar mașina a părăsit șoseaua și a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului. În urma accidentului a rezultat rănirea unui pasager din autoturism.

„Conducătorul poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice”, au precizat polițiștii tulceni.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*