Persoană căzută de la înălțime, în incinta unei societăți comerciale

Salvatorii tulceni au fost solicitați să intervină miercuri, 5 aprilie, în jurul orei 13.45, pentru salvarea unei persoane căzută de la înălțime, în incinta unei societăți comerciale.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și o autospecială de stingere, .

„Pompierii militari au găsit un bărbat, căzut în gol, de pe o schelă, de la o înălțime de aproximativ 10 metri, pe o platformă de beton”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Cu ajutorul autospecialei de intervenție și salvare de la înălțime, victima, conștientă și cooperantă, a fost coborâtă și predată echipajelor SAJ, care i-au acordat primele îngrijiri medicale, ulterior fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*