Percheziții la persoane bănuite de contrabandă cu țigări și tutun în Măcin și Jijila

Țigări confiscate de către polițiști. FOTO IPJ Tulcea

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi Serviciului Criminalistic au efecutat patru percheziții domiciliare pe raza orașului Măcin şi localității Jijila, județul Tulcea, la domiciliile mai multor persoane bănuite de contrabandă cu țigări.

În urma perchezițiilor domiciliare au fost indisponibilizate în vederea confiscării 33.840 țigarete, care nu aveau aplicate timbre de accizare, precum și suma de 25.000 lei, susceptibilă a proveni din activităţi de contrabandă.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă cu țigări, conform art. 270 din Legea nr. 86/2006, privind Codul Vamal al României.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*