Percheziții la mai mulți indivizi bănuiți de comiterea unor furturi în județele Tulcea și Constanța

Suspectii s-au trezit cu polițiștii și mascații peste ei. FOTO IPJ Tulcea

În dimineața zilei de 16 ianuarie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Tulcea în colaborare cu polițiștii Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea, jandarmii din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Tulcea și polițiști din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Constanta au procedat la efectuarea unui nr de 12 percheziții domiciliare, fiind vizate locuințele unor persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din locuințe, în cursul anului 2019, pe raza județelor Tulcea și Constanta.

Știre în curs de actualizare

UPDATE:

În perioada septembrie  – noiembrie 2019, polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la savârșirea unui număr de șapte  infracțiuni de furt din locuință, de pe raza municipiului Tulcea.

În urma a 12 percheziții domiciliare efectuate în cursul zilei de 16 ianuarie a.c., polițiștii au identificat și ridicat în vederea continuării cercetărilor, mai multe bijuterii, ceasuri de diferite mărci, sume de bani, articole vestimentare și de încălțăminte.

În cauză se efectuează cercetări față de  8 bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 42 de ani, toți din Tulcea, în vederea documentării întregii activități infracționale.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*