Percheziții în urma unui furt săvârșit la Oficiul Poștal din comuna Nufărul, județul Tulcea

Banii găsiți la percheziții. FOTO IPJ Tulcea

Polițiștii tulceni au descins la locuința a două suspecte, bănuite de comiterea unui furt dintr-un oficiu poștal.

În dimineața de 24 mai,  polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au efectuat o percheziție domiciliară la două femei bănuite de săvârșirea unei infracțiuni de furt de pe raza comunei Nufăru, județul Tulcea. Potrivit anchetatorilor, în urmă cu o zi, pe 23 mai, cele două femei de 30 de ani și 51 de ani, ambele din municipiul Tulcea, ar fi pătruns într-un oficiu poștal din comuna Nufăru, unde profitând de neatenția angajatului ar fi sustras suma de 6.600 de lei.

În urma percheziției domiciliare la locuința celor două persoane, polițiștii au identificat toată suma sustrasă din sediul poștal. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat părții vătămate. Cercetările sunt continuate de către polițiști.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*