Percheziții în Tulcea într-un dosar de trafic de minori, trafic de persoane și proxenetism

Percheziții în Tulcea într-un dosar de trafic de minori, trafic de persoane și proxenetism. FOTO cu rol ilustrativ

Procurori ai Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Iași, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Iași, au efectuat miercuri, 19 mai, un număr de șase percheziții domiciliare, pe raza județelor Iași și Tulcea, la locuințele unor persoane suspectate de săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori, trafic de persoane și proxenetism.

Potrivit DIICOT, în cauză s-a reținut faptul că, în perioada 2019 – 2021, prin utilizarea metodei ”loverboy”, patru persoane au recrutat mai multe tinere, minore și majore, pe care le-au cazat în diferite locații și le-au determinat la practicarea prostituției cu scopul de a obține foloase patrimoniale.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate mai multe telefoane mobile, diverse sume de bani și un autoturism.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul SCCO Tulcea și al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*