Percheziții în județul Tulcea. Polițiștii au găsit două pistoale cu bile de cauciuc

Pistoale găsite în urma unei percheziții. FOTO Poliția Română

În cursul zilei de ieri , 05 decembrie 2023, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunal  Tulcea, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea -Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Tulcea dar și a polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic Tulcea au efectuat 3 percheziții domiciliare pe raza județului  Tulcea, într-un dosar penal ce vizează infracțiunile de evaziune fiscală și abuz de încredere  .

În fapt, activitatea infracțională desfășurată de făptuitori constă în modalitatea  de  folosire a unor bunuri aparținând persoanei vătămate,  nedeclarând  la organul fiscal teritorial veniturile realizate din activitățile comerciale desfășurate .

În timpul punerii în executare a mandatelor de percheziție domiciliară,  a fost ridicată suma de 24.500 lei , susceptibilă a provenii din vânzarea bunurilor părții vătămate, precum și două pistoale cu bile de cauciuc deținute fără drept,  de asemenea  a fost pus în executare un mandat de aducere.

În cauză a fost extinsă urmarirea penală cu privire la săvârșirea infracțiunii de deținere fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări, în vederea stabilirii situatiei de fapt.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*