Percheziții în județul Tulcea într-un dosar ce vizează infracțiuni la regimul piscicol

Percheziții în județul Tulcea într-un dosar ce vizează infracțiuni la regimul piscicol. FOTO: IPJ Tulcea

Polițiști ai Biroului Județean Transporturi Tulcea au pus în executare miercuri, 3 mai, două mandate de percheziție, la domiciliile a două persoane, în vârstă de 42, respectiv 43 de ani, din județul Tulcea, bănuite de comiterea de infracțiuni prevăzute de legislația specială, privind regimul de pescuit și acvacultură.

În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au ridicat în vederea confiscării 28 de kilograme icre de crap, 4,3 kilograme de icre negre, 30 kilograme de pește specia sturion, 50 kilograme de pește specia crap, 22 kilograme de pește specia șalău, precum și șase plase de pescuit de tip monofilament.

Totodată, în urma activităților au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor 4 motoare de ambarcațiune outboard, pentru care cei în cauză nu aveau documente de proveniență. Valoarea totală a bunurilor ridicate este de aproximativ 100.000 de lei.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*