Percheziții în localitatea tulceană I.C. Brătianu la o persoană bănuită de contrabandă cu țigări

Suspect cu cătușe. FOTO Keith Allison

La data de 11 octombrie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Serviciului Criminalistic au efectuat o percheziție domiciliară pe raza localității I.C Brătianu, județul Tulcea.

Descinderea a fost la domiciliul unei persoane bănuită de contrabandă cu țigări. În urma percheziției domiciliare au fost identificate și indisponibilizate în vederea confiscării 1.500 țigarete, care nu aveau aplicate timbre de accizare.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*