Pentru că nu era atent la drum, un tânăr tulcean s-a răsturnat cu mașina pe câmp

Șoferul a fost rănit după ce s-a răsturnat cu mașina. FOTO IPJ Tulcea

Un tânăr neatent a ajuns la spital după ce mașina pe care o conducea s-a răsturnat pe câmp, în apropiere de localitatea Mihail Kogălniceanu. 

Accidentul s-a produs în cursul zilei de 7 noiembrie, în jurul orei 12.00 când, potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, un bărbat în vârstă de 27 de ani din Tulcea, s-a răsturnat pe câmp în timp ce conducea un autoturism pe DN 22-E87, în afara localității Mihail Kogălniceanu. Se pare că acesta avea „alte preocupări de natură a distrage atenția“ și a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto, care nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*