Pensiune din localitatea tulceană Dunavățul de Jos, distrusă într-un incendiu

pompieri, incendiu, foc, pensiune
Pensiune din localitatea tulceană Dunavățul de Jos distrusă într-un incendiu

O pensiune din localitatea Dunavățul de Jos, din județul Tulcea, a fost distrusă aproape în totalitate, luni, în urma unui incendiu puternic, dar nicio persoană nu a fost rănită.

Salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină, luni, în jurul orei 17.00, pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la o pensiune din localitatea Dunavățul de jos.

Potrivit ISU Tulcea, 15 pompieri, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru salvare și lucru la înălțime și o ambulanță tip B2, s-au deplasat către locul intervenției.

pensiune, Tulcea,, incendiu, pompieri, foc

„La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta la întreaga locuință cu posibilitatea de propagare și la alte proprietăți. Din fericire nu au fost persoane evacuate sau rănite”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Tulcea, Nicolae Botezatu.

 

Incendiul a fost localizat, iar la ora transmiterii acestei știri pompierii militari lucrează pentru stingerea focului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*