Penitenciarul Tulcea organizează o expoziție cu tema “Simbolul primăverii”

Penitenciarul Tulcea organizează o expoziție cu tema “Simbolul primăverii”. FOTO Penitenciarul Tulcea

În luna martie, Penitenciarul Tulcea organizează  în cadrul Proiectului “Dialog vizual”,o  expoziție cu tema  „Simbolul primaverii”. Activitatea se desfășoară  cu sprijinul Palatului Copiilor Tulcea care găzduiește standul expozițional pe toată durata lunii.

“Exponatele au fost realizate de persoanele private de libertate custodiate care au talent și inclinații artistice, avand posibilitatea valorificării și dezvoltării laturii creative a personalității. Aceștia au folosit diferite tehnici de lucru (pictura, modelaj, quilling, origami, string art) pentru a realiza tablouri si alte obiecte artizanale având ca temă: Martisorul.

Activitatea contribuie la creșterea șanselor de reintegrare socială prin conștientizarea persoanelor private de libertate cu privire la rolul educatiei in dezvoltarea unor comportamente prosociale” – Penitenciarul Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*