Penitenciarul Tulcea a derulat proiectul ”Un exercițiu de gândire pozitivă- Trei lucruri bune”

Penitenciarul Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Penitenciarul Tulcea a derulat, în data de 21.11.2023,  Proiectul de activitate  ”Un exercițiu de gândire pozitivă – Trei lucruri bune.”

Proiectul a fost în parteneriat cu un psiholog din cadrul comunității și a presupus o activitate, având ca scop prevenirea și diminuarea comportamentelor dezadaptative, a problemelor ce pot interveni și care pot afecta echilibrul psihoafectiv în rândul persoanelor private de libertate.

Astfel, în data de 21.11.2023, activitatea a fost susținută  în parteneriat împreună cu Rotaru Constantin  – psiholog.

Invitatul special, Rotaru Constantin, în calitate de psiholog, a împărtășit deținuților experiențe de viață, modele de alegeri pozitive şi un sprijin motivaţional, acesta fiind o sursă de inspirație ce poate potența evoluția ulterioară a participanților.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*