Pe toate drumurile județene din Tulcea se circulă în condiții de iarnă, fără probleme deosebite

Pe toate drumurile județene din Tulcea se circulă în condiții de iarnă, fără probleme deosebite. FOTO: CJ Tulcea

Consiliul Județean Tulcea a transmis sâmbătă, 28 ianuarie, o informare privind starea drumurilor județene și intervențiile pentru deszăpezire.

Astfel, potrivit CJ Tulcea, în:

Zona Est

  1. Se circulă pe toate drumurile județene în condiții de iarnă, temperatura medie -2 -7 gr. C, vânt 20-30km/h, vizibilitate bună. Au fost împrăștiate 90 to material antiderapant.
  2. S-a acționat cu 2 ATB-uri, 2 Unimog-uri.
  3. Nu sunt înregistrate evenimente rutiere.

Zona Vest

  1. Se circulă pe toate drumurile județene în condiții de iarnă, temperatura medie -3 -10 gr. C, vânt 30-40 km/h, vizibilitate bună. Au fost împrăștiate 128 to material antiderapant.
  2. S-a acționat cu 3 ATB-uri, 2 Unimog-uri.
  3. Nu sunt înregistrate evenimente rutiere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*