Pe șoselele din județul Tulcea sunt depistați tot mai mulți șoferi cu „grade“ la bord

Dosar penal pentru un tulcean prins la volan sub influența alcoolului

Un conducător auto aflat sub influența băuturilor alcoolice a refuzat să oprească la semnalele polițiștiilor, iar un biciclist beat a fost implicat într-un accident rutier.

În cursul zilei de 28 octombrie, polițiștii Poliției Orașului Măcin au efectuat semnalul de oprire a unui autoturism condus în comuna Văcăreni. Șoferul a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor și și-a continuat drumul. Polițiștii au pornit imediat în urmărirea acestuia, fiind oprit în scurt timp. A fost identificat în persoana unuibărbat în vârstă de 45 de ani din localitatea Văcăreni. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat concentrație de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cursul aceleiași zile, un bărbat de 34 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism în afara localității Mineri, comuna Somova, județul Tulcea, la schimbarea direcției de mers, nu a acordat prioritate de trecere unui biciclist, în vârstă de 48 de ani, din municipiul Tulcea, care se deplasa din sensul opus de mers. A urmat un impact șirănirea biciclistului.

În urma testării cu aparatul etilotest, conducătorul autoturismului nu se afla sub influența alcoolului, iar conducătorul bicicletei se afla sub influența băuturilor alcoolice, având concentrația de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*