Pe 6 septembrie e ziua primarului Constantin Hogea. Ce-i urează cititorii Tulcea NEWS?

Constantin Hogea, primarul municipiului Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Constantin Hogea, primarul municipiului Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Primarul de Tulcea, Constantin Hogea e născut pe 6 septembrie 1957 la Cerna. Are doi copii și ultima unitate de învățământ absolvită Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București. Acolo a obținut titlul de Doctor în Agronomie.

Constantin Hogea ocupă scaunul de primar din anul 2004. Înainte de a lua frâiele orașului, actualul edil a fost Directorul Colegiului Agricol N. Cornățeanu, viceprimar al municipiului Tulcea și profesor de specialitate la Liceul Agroindustrial Tulcea.

Am adresat tulcenilor o întrebare pe pagina de Facebook Tulcea NEWS: un mesaj sau o urare de ziua edilului.

Vă invităm să urmăriți răspunsurile celor care îi urmăresc activitatea pe pagina de Facebook Tulcea NEWS.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*