Pe 20 octombrie, în foaierul Casei de Cultura a Sindicatelor din Tulcea se ține Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

AJOFM a constatat o creștere ușoară a numărului de șomeri.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea va organiza vineri 20 octombrie 2017, începand cu ora 10,00 în foaierul Casei de Cultura a Sindicatelor din Piaţa Independenţei nr.1 „BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ” – EDIŢIE DEDICATĂ ABSOLVENŢILOR.

Agenţii economici care doresc să participe la eveniment sunt rugaţi să contacteze A.JO.F.M. Tulcea, având astfel prilejul să-si recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă.

Toţi absolvenţii de învăţământ, de orice nivel, care doresc să se încadreze pe locurile de muncă vacante, sunt aşteptaţi la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi.

La aceasta acţiune pot participa şi alte persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Până în prezent au fost contactaţi peste 240 de agenţi economici, dintre care 43 angajatori şi-au anunțat participarea, oferind 1018 locuri de muncă, din care 16 locuri de muncă pentru absolvenții cu studii superioare şi 1002 locuri de muncă pentru absolvenţii fără studii superioare.

Cele mai multe meserii se adresează absolvenţilor cu studii medii si absolvenților cu studii sub nivel mediu, după cum urmează: agent asigurare, muncitor necalificat, vânzător, vopsitor, casier, sudor, confecționer textile, cusător, lucrător comercial, manipulant mărfuri, zidar pietrar, zugrav, agent de vânzări, electrician, faianțar, consultant credite, croitor, fierar betonist, lăcătuș construcții metalice si navale, polizator, ajutor bucătar, brutar, bucătar, lăcătuș mecanic, montator mobilier, patiser, preparatori peste, sofer, dulgher, frezor universal, lucrator gestionar, montator piatra, tâmplar, operator la mașini cu comanda numerica, reprezentant comercial, stivuitorist, strungar universal, ucenici, agent comercial, agent de securitate incinta , agent turism, etc.

Pentru absolvenții de învățământ superior sunt 16 locuri de muncă în meseriile de: manager, asistent manager, consultant in management, inginer producție, inginer proiectant, inginer mecanic, inginer evaluator, economist evaluator, inginer construcții, inginer electromecanic, inginer în industria alimentara, inginer electronist, proiectant inginer electrotehnist.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*