Patru tineri, depistați de jandarmii tulceni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive

Tineri depistați cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. FOTO: IJJ Tulcea

Jandarmi ai Inspectoratului Județean Tulcea aflați în seara zilei de luni, 06 iunie, în jurul orei 22.00, în serviciul de patrulare în municipiul Tulcea, au observat patru tineri care se aflau într-un loc întunecat și retras, având un comportament agitat.

Jandarmii au procedat la legitimarea și controlul corporal preventiv, găsind asupra unuia dintre ei un set de foițe pentru confecționarea țigaretelor, iar în urma cercetării zonei, au mai găsit și un grinder care conținea resturi vegetale de culoare verde-maro.

Persoanele, cu vârste cuprinse între 17 și 19 ani, au declarat că se întorceau din oraș și au hotărât să mai petreacă un timp afară împreună, recunoscând că au pus mână de la mână pentru a achiziționa produsele, cu scopul de a confecționa mai multe țigarete, însă nu au apucat să le mai consume, fiind surprinși de jandarmi. Au reușit să ascundă doar grinderul într-un tufiș din apropiere, însă și acesta a fost descoperit de forțele de ordine.

Jandarmii au întocmit documentele de sesizare conform prevederilor procedurale, fiind înaintate împreună cu probele găsite asupra persoanelor în cauză, autorităților competente pentru efectuarea cercetărilor.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*