Patru răniți, între care doi copii, într-un accident rutier produs în apropiere de Cataloi

Accident rutier produs între trei autoturisme, în apropiere de Cataloi. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii Detașamentului de Pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină marți, 28 iunie, la un accident rutier produs între trei autoturisme pe drumul european 87, în apropiere de localitatea Cataloi.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la locul accidentului a fost trimis un echipaj format din trei subofițeri cu autospecială de descarcerare, care a intervenit pentru luarea măsurilor de prevenire a unui incendiu. Nu a fost nevoie pentru descarcerarea vreunei persoane.

În urma accidentului au rezultat patru victime, doi adulți și doi minori care au fost preluați de echipajele medicale de la Serviciul Județean de Ambulanță și transportate la Spitalul de Urgență din municipiul Tulcea.

Accident rutier produs între trei autoturisme, în apropiere de Cataloi. FOTO ISU Tulcea

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*