Patru răniți într-un accident rutier petrecut pe drumul ce leagă Tulcea de Babadag

Patru răniți într-un accident rutier petrecut pe drumul ce leagă Tulcea de Babadag. FOTO IPJ Tulcea

Patru persoane au fost rănite, miercuri, după ce au fost implicate într-un accident rutier petrecut pe drumul ce leagă Tulcea de Babadag.

Potrivit polițiștilor tulceni, în timp ce un bărbat de 47 de ani, din Tulcea, conducea un autoturism pe DN22 – E87 (Tulcea – Babadag) a intrat în coliziune cu o mașină care se deplasa pe sensul opus de mers, condusă de un bărbat de 35 de ani, din Constanța.

în urma accidentului a rezultat rănirea a patru persoane din cele două autoturisme.

Ambii conducători posedau permis de conducere și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*