Patru răniți în urma unui accident rutier petrecut în localitatea Nicolae Bălcescu

Patru răniți în urma unui accident rutier petrecut în localitatea Nicolae Bălcescu. FOTO: ISU Tulcea

Salvatorii tulceni au fost solicitați să intervină duminică, 2 octombrie, în localitatea Nicolae Bălcescu, în sprijinul victimelor unui accident rutier după ce un autoturism, în care se aflau un bărbat și trei femei, a intrat într-un stâlp de pe marginea drumului.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, către locul accidentului au fost direcționate două echipaje de pompieri, cu o autospecială de stingere și o autospecială de descarcerare.

„Nu a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare, cele patru victime reușind să iasă singure din autoturism. Echipajele de intervenție s-au asigurat ca mașina nu prezintă pericol de incendiu”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

În urma accidentului, au rezultat patru răniți, un bărbat și trei femei. Una dintre femei a fost preluată de elicopterul SMURD Constanța, iar celelalte au fost preluate de echipajele SAJ și transportate la Spitalul Județean Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*