Patru persoane, rănite într-un accident rutier petrecut între Tulcea și Mihail Kogălniceanu

Patru persoane rănite, într-un accident rutier petrecut între Tulcea și Mihail Kogălniceanu

Patru persoane au fost rănite într-o coliziune frontală între două autoturisme ce a avut loc marți, 22 septembrie, pe DN 22, între localitățile Tulcea și Mihail Kogălniceanu. Traficul rutier a fost întrerupt total pentru a permite intervenția autospecialelor.

Potrivit polițiștilor tulceni, din primele verificări a rezultat faptul ca un bărbat de 29 de ani, din Mihail Kogălniceanu, județul Tulcea, în timp ce conducea pe DN 22-E87, în apropierea aeroportului, a pierdut controlul asupra direcției de mers, iar autoturismul a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu o altă mașină, la volanul căreia se afla un bărbat de 37 de ani, din comuna Nufăru.

În urma accidentului a rezultat rănirea celor doi șoferi și a doi pasageri din primul automobil.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*