Patru persoane rănite în două accidente, petrecute, astăzi dimineață, în județul Tulcea

Accident Agighiol. FOTO IPJ Tulcea

Polițiștii tulceni au fost sesizați, joi dimineață, cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 222.

Din primele verificări a rezultat faptul că un bărbat în vârstă de 76 de ani, din Jurilovca, în timp ce conducea un auto pe DJ 222 Agighiol – Tulcea, nu a adaptat viteza condițiilor de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers, auto a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului și a pasagerului din auto.

Un alt accident rutier a avut loc pe DJ 222C. Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Nufăru, în timp ce conducea un auto pe DJ 222C Malcoci – Nufăru, nu a adaptat viteza condițiilor de drum, auto a părăsit partea carosabilă și s-a oprit într-un șanț de colectare a apelor pluviale. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului și a unei femei, pasager în auto.

Accident Malcoci. FOTO IPJ Tulcea

În ambele cauze polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii celor două accidente.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*