Patru noi cazuri de COVID-19 înregistrate în județul Tulcea

Potrivit raportării Institutului Național de Sănătate Publică, județul Tulcea a înregistrat o creștere cu patru cazuri de persoane infectate cu COVID-19, totalul acestora ajungând la zece.

Pe teritoriul României, au fost confirmate 4.761 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 528 au fost declarate vindecate și externate.La nivel național, până acum, 209 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 344 de noi cazuri de îmbolnăvire.

În data de 8 aprilie, la nivelul județului Tulcea, sunt înregistrate 1212 persoane aflate în izolare voluntară la domiciliu, în scădere față de ziua precedentă când au ieşit din perioada de izolare voluntară de 14 zile un număr de 139 persoane și au intrat un număr de 68 persoane.

La data de 7 aprilie au intrat în izolare 200 de persoane și au ieșit 124 persoane. Până la data de 8 aprilie 2020 au ieşit din perioada de izolare de 14 zile un număr de 2548 de persoane. De asemenea, la această dată se află în carantină un număr de 217 persoane. Din perioada de carantină au ieșit alte 182 persoane. Numărul total de paturi din centrele de carantină este de 426, din care disponibile 209. De asemenea, până la această dată au fost testate 134 de persoane din care confirmate 10 persoane. O persoană este vindecată.

În ceea ce priveşte bilanţul acțiunilor de monitorizare și control privind respectarea condițiilor de autoizolare în conformitate cu legislația în vigoare, la nivelul judeţului Tulcea, pana în data de astăzi 08 aprilie 2020 s-au efectuat controale la 445 locuinte, din care la 375 de locuinţe de către lucrători ai Poliţiei şi la 70 de locuinţe de către lucrători ai Jandarmeriei fiind verificate în total 1132 persoane, dintre acestea 883 de către lucrători ai Poliţiei şi 249 de către lucrători ai Jandarmeriei.

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Tulcea au aplicat 96 de sancţiuni contravenţionale pe parcursul zilei de 7 aprilie, 81 sancțiuni contravenționale de către lucrători ai Poliţiei şi 15 sancțiuni contravenționale de către lucrători ai Jandarmeriei în valoare totală de 276,600 lei, din care 250.260 lei aplicate de poliţişti și 24,600 lei sancțiuni aplicate de Jandarmerie.

Până în prezent, reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Tulcea au aplicat un număr de 1.746 sancţiuni contravenţionale cu o valoare totală de 5.214.159 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*