Patru dosare penale pentru tot atâția șoferi tulceni care, urcați la volan în stare de ebrietate, au pus în pericol circulația pe drumurile publice

Testarea cu etilotestul. FOTO Ilustrativ TLnews.ro

Polițiștii tulceni au întocmit, în ultimele 24 de ore, patru dosare penale pe numele a patru bărbați din Tulcea, depistați în trafic sub influența alcoolului.

Astfel, potrivit IPJ Tulcea, polițiștii Serviciului Rutier au depistat, marți, un bărbat în vârstă de 49 ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe DJ 222F, în afara localității Cerna, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0.51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeași zi, polițiștii au prins un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Isaccei din municipiul Tulcea, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0.64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În seara zilei de marți, 11 august, polițiștii din cadrul Postului Izvoarele au depistat un bărbat în vârstă de 56 ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Izvoarele, județul Tulcea, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 1.00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, în cursul nopții de marți spre miercuri, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au descoperit în trafic un bărbat în vârstă de 47 ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Peceneaga, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0.48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*