Patru adolescenți au fost reținut de polițiștii tulceni, după ce au spart 25 de autoturisme. Ei au furat bunuri în valoare de 10.000 de lei

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Patru adolescenți, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, au reținuți de polițiștii tulceni, după ce au comis mai multe furturi din autoturisme, prejudiciul ridicându-se la 10.000 de lei.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au reținut patru minori cu vârstele cuprinse între 15 și 17 ani, toți din Tulcea, pentru comiterea mai multor fapte de furt din autoturisme.

În perioada octombrie – decembrie 2018, cei patru ar fi comis 25 de fapte de furturi din autoturisme, pe raza municipiului Tulcea. Prejudiciul se ridică la aproximativ 10.000 de lei, iar o parte din bunuri au fost recuperate și predate persoanelor vătămate.
Polițiștii spun că în toate cazurile ei au sustras bunuri lăsate la vedere în autoturisme și ușor accesibile.

Aceștia au fost reținuți în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, urmând să fie prezentați instanței, în vederea luării unor măsuri preventive. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*