Parastasul Piraților Nepomeniți de la Sulina a ajuns la ediția a VI-a. Aceasta are loc în perioada 12 – 13 mai

Parastasul Piraților Nepomeniți de la Sulina a ajuns la ediția a VI-a. FOTO: AMDDT

Pirații se pregătesc pentru cel mai așteptat eveniment al anului: Parastasul Piraților Nepomeniți, ediția a VI-a, care va avea loc la Sulina pe 12 – 13 mai.

Cu o petrecere pe plajă, program artistic și o masă mare cu pomenire la cimitir, evenimentul promite să fie unul memorabil pentru toți participanții. Costumația nu este obligatorie, dar unii pirați au anunțat că vor veni îmbrăcați corespunzător.

Artiști precum Proconsul, Vița de Vie, White Mahala și Mihai Mărgineanu sunt doar câteva dintre numele mari care vor fi prezente la eveniment. În plus, magicianul Robert Tudor va adăuga un strop de mister și aventură, căutând aurul piraților.

„Vineri, 12 mai, seara, avem petrecere pe plaja din Sulina. Grătarele or să sfârâie, nisipul e fin, vinul și berea le-am pus deja la rece, să nu ne auzim vorbe. Avem și program artistic pentru toate gusturile: Proconsul, Vița de Vie și Formația București. Sâmbătă, 13 mai, e treabă serioasă: ne vedem la cimitirul din Sulina și facem masă mare cu pomenire. Oficial, cu Părinte, cu ceaune cu mâncare, rom, vorbe de bine și pioșenie doar un pic bahică. Seara ne vedem din nou la o petrecere pe plajă. Cântă și mari artiști ai poporului White Mahala, Formația București, plus domnul Mihai Mărgineanu, prieten vechi al evenimentului. Magicianul Robert Tudor e și el prezent, face magii și găsim aurul piraților”, au anunțat organizatorii evenimentului

Cu mai mult de o mie de participanți așteptați, comunitatea piraților continuă să crească în fiecare an, iar organizatorii promit că ediția din acest an va fi cea mai bună până acum.

Parastasul Piraților Nepomeniți de la Sulina a ajuns la ediția a VI-a. FOTO: afiș eveniment

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*