VIDEO Opt inspectorate pentru situații de urgență din țară au trimis oameni în ajutorul ISU Tulcea

Opt inspectorate pentru situații de urgență din țară au trimis oameni în ajutorul ISU Tulcea

La nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea au fost trimise, în sprijin, forțe din opt județe ale țării.

Astfel, potrivit ISU Tulcea, la momentul actual sunt la dispoziție 28 de subofițeri, cu două tabere mobile, cinci microbuze, două ambarcațiuni, un autocamion și un punct de comandă mobil.

Cele opt județe sunt: Constanța – doi subofițeri și o tabără mobilă, Călărași – 10 subofițeri, un microbuz, un autocamion și o ambarcațiune SAR-CBRN, Ialomița –  patru subofițeri, un microbuz și o tabără mobilă, Prahova – doi subofițeri și un microbuz, Argeș – doi subofițeri și un microbuz, Buzău – doi subofițeri și un microbuz, Teleorman – doi subofițeri și Punct de Comandă Mobil, și Dolj – patru subofițeri și o ambarcațiune SAR-CBRN.

Sute de refugiați ucraineni ajung zilnic în județul Tulcea, prin punctul de frontieră de la Isaccea, primind ajutor atât de la autoritățile locale cât și de la voluntari și reprezentanți ai ONG-urilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*