Oportunități de angajare în Spațiul Economic European: 296 de locuri de muncă vacante

AJOFM Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

În contextul economic actual, EURES România, prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea, anunță că angajatorii din Spațiul Economic European oferă un număr impresionant de 296 de locuri de muncă vacante în diferite domenii și țări.

Potrivit AJOFM Tulcea, Norvegia se evidențiază cu cele mai multe oportunități, oferind 157 de locuri de muncă pentru profesioniști din diverse sectoare, precum constructori de nave, mecanici industriali și motoare, sudori, electricieni și alții. Austria vine în urmă cu 77 de poziții disponibile în domenii variate, cum ar fi transport, construcții și sudură.

Germania, Irlanda, Belgia, Olanda, Spania și Slovenia completează lista cu șanse de angajare, oferind diverse poziții în diferite industrii, de la operatori de utilaje și muncitori în producție la profesioniști în mentenanță și măcelari.

Persoanele interesate pot consulta toate locurile de muncă disponibile pe site-ul oficial www.anofm.ro/EURES sau pot obține informații suplimentare prin telefon la numărul 0240 516 858 sau prin e-mail la adresa elena.diaconu.tl@anofm.gov.ro. De asemenea, pot face demersurile necesare la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea, situat pe strada Grigore Antipa, nr. 10, camera 107, etajul 1.

Această oportunitate de a lucra în Spațiul Economic European reprezintă un pas important pentru toți cei care își doresc să își construiască o carieră într-un mediu internațional și să-și valorifice abilitățile profesionale într-un context diversificat și stimulant.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*