Oficial despre împușcăturile de la Mahmudia

Spitalul Județean de Urgență Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

 Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea s-a sesizat cu privire la comiterea infracțiunilor de tentativă la omor, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă, ș.a.

Potrivit anchetatorilor, în seara zilei de 7 noiembrie, în jurul orei 17.30, R.M., în vârstă de 41 de ani, a împușcat-o pe fosta sa concubină D.A., în vârstă de 33 de ani, în timp ce aceasta își desfășura activitatea ca vânzătoare la un magazin din comuna Mahmudia, județul Tulcea.  Imediat după aceea, autorul faptei s-a împușcat mortal.
Victima D.A. a fost transportată în stare critică la Spitalul Județean de Urgență Tulcea.

Din cercetările efectuate rezultă că autorul decedat nu era autorizat să dețină și să folosească arme și muniții letale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*