Oamenii legii au emis ordine de protecție în urma intervenției la două sesizări 112 din municipiul Tulcea

Polițiștii tulceni. FOTO Cătălin Schipor

Doi indivizi care au provocat scandal și și-au amenințat ori și-au agresat fizic partenerele de viață, s-au ales cu dosare penale, iar victimele lor au primit ordine de protecție.

În cursul zilei de 28 septembrie, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 44 de ani, din municipiul Tulcea, despre producerea unui scandal la domiciliul său.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat, în vârstă de 56 de ani, soțul femeii în cauză, care ar fi amenințat-o.

În aceiași zi, o altă femeie, tot din municipiul Tulcea, a cerut ajutorul polițiștilor în urma izbucnirii unui scandal la domiciliul său.

Oamenii legii au găsit la locuința femeii un bărbat, în vârstă de 36 de ani, concubinul femeii în cauză, care ar fi agresat-o fizic.

Polițiștii tulceni au emis în ambele cazuri ordin de protecție provizoriu conform procedurilor legale, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*