O țigară aruncată la întâmplare a aprins o magazie de lemne dintr-o gospodărie din Niculițel

Pompierii tulceni au intervenit pentru a stinge incendiul. FOTO ISU Delta Tulcea

În seara de 16 martie, salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea a ISU Delta au fost solicitați să intervină în localitatea Niculițel, pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifestă la o anexă gospodărească – magazie de lemne.

Primii la fața locului au ajuns pompierii voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Niculițel, iar la scurt timp și echipajul ISU Delta format din opt pompieri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

Au ars aproximativ o tonă de lemne de foc, dar pompierii au reușit să protejeze locuința care se afla la mai puțin de 2 metri de magazie.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Pompierii au stabilit ca și cauza probabilă producerii incendiului, o țigare aruncată la întâmplare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*