O tânără a nimerit cu mașina într-un stâlp în apropiere de Somova

Conducătoarea auto a fost rănită în urma impactului. FOTO IPJ Tulcea

În condiții care încă nu au fost stabilite exact, o conducătoare auto a pierdut controlul mașinii pe care o conducea și a provocat un accident rutier.

Din primele verificări ale polițiștilor a rezultat faptul că, în seara zilei de 25 noiembrie, o tânără în vârstă de 28 de ani, din comuna Stejarul, județul Tulcea, conducea un auto, pe DN 22. În apropierea localității Somova a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un indicator de semnalizare.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătoarei auto care a fost transportată la spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*