O tânără a fost rănită ușor într-un accident rutier petrecut pe DN 22D

Serviciul de Ambulanță, pompierii și polițiștii au intervenit la locul accidentului. FOTO arhiva TLnews

O tânără de 24 de ani a fost rănită miercuri, 31 mai, într-un accident rutier petrecut pe DN 22D, după ce șoferul unui ansamblu rutier a pătruns pe contrasens.

Potrivit IPJ Tulcea, un bărbat în vârstă de 25 de ani, care conducea un autoturism pe DN 22D, pe relația Cerna – Măcin, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi pătruns pe sensul opus de circulație, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară și o semiremorcă, condus de către un bărbat în vârstă de 30 de ani.

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a unei femei în vârstă de 24 de ani, aceasta fiind transportată de către cadrele medicale la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Ambii conducători auto au fost testați alcoolscop, rezultând faptul că nu au consumat băuturi alcoolice.

În cauză polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, efectuându-se cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*