O șoferiță a lovit cu mașina o minoră aflată pe trecerea de pietoni și apoi a fugit

FOTO Ilustrativ - Polițiștii au fost solicitați să intervină la accident. FOTO Cătălin Schipor

O fetiță ce traversa regulamentar strada pe trecerea de pietoni a fost accidentată de o mașină al cărei șofer nu era atent în trafic. În loc să oprească și să vadă care este starea copilului, șoferul a fugit de la locul faptei, dar a fost prins mai târziu de către polițiști.

 

Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, conducătorul auto al unui autoturism care circula pe strada Isaccei, din municipiul Tulcea nu a acordat prioritate de trecere și a acroșat minora de 10 ani, care se angajase în traversarea străzii regulamentar, pe trecerea de pietoni. După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție. În urma verificărilor s-a stabilit că la volan se afla o tânără de 19 ani din localitatea Jijila, deținătoare de permis de conducere auto și care se pare că s-a speriat în momentul producerii accidentului.

Pe numele șoferiței s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, conform art. 196 și art. 338 din Codul Penal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*