O șoferiță a fost rănită după ce a intrat cu mașina într-un copac, în apropiere de Niculițel

Femeie rănită într-un accident petrecut în apropiere de Niculițel. FOTO IPJ Tulcea
Femeie rănită într-un accident petrecut în apropiere de Niculițel. FOTO IPJ Tulcea

O femeie de 50 de ani a fost rănită, miercuri după-amiază, după ce a intrat cu mașina într-un copac de pe marginea drumului, în apropiere de Niculițel.

Potrivit polițiștilor tulceni, miercuri după-amiază, în timp ce conducea un autoturism pe DN 22-E87, în apropierea localității Niculițel, o femeie de 50 de ani, din Tulcea, a pierdut controlul asupra direcției de mers, iar mașina a părăsit șoseaua și a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului.

„În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto, care poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice”, au transmis polițiștii tulceni.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*