O persoană a fost rănită într-un accident naval petrecut pe brațul Sulina

Accident naval pe brațul Sulina cu două persoane implicate. FOTO: ISU Tulcea

O persoană a fost rănită în dimineața zilei de luni, 14 noiembrie, într-un accident naval petrecut pe brațul Sulina, în aval de localitatea Crișan.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, trei subofițeri, din cadrul Pichetului de Pompieri Crișan, au intervenit în aceasta dimineață, cu o ambarcațiune IB 5, la un accident naval petrecut pe brațul Sulina, în zona milei 17, în urma căruia o persoană a fost rănită.

„La momentul ajungerii echipajului de pompieri, două persoane se aflau pe malul brațului Sulina, iar una dintre acestea prezenta leziuni la nivelul cutiei craniene”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Pompierii tulceni au acordat victimei asistență medicală de urgență, au asigurat ambarcațiunea în care se aflau cele două persoane și urmează ca persoana rănită să fie predată unui echipaj medical naval.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*