O parte importantă a municipiului Tulcea a rămas fără energie termică din cauza unei avarii

Căldura din apartamente. FOTO Cătălin SCHIPOR

O parte importantă a municipiului Tulcea a rămas luni, 3 decembrie, fără energie termică din cauza unei avarii.

Energoterm a anunțat luni că în urma unei avarii la CAF (cazanul de abur fierbinte) în incinta ALUM este necesară sistarea energiei termice pentru o parte importantă a municipiului Tulcea

“Până în acest moment nu a fost posibilă izolarea avariei și nu putem estima un termen de repunere în funcțiune. Vom continua să vă informăm cu privire la situația exactă (termen de punere în funcțiune etc) Vom relua funcționarea imediat ce avaria va fi remediată. Regretăm disconfortul produs locuitorilor municipiuluiTulcea și vă asigurăm că facem toate eforturile pentru a asigura un serviciu prompt și de calitate”, au precizat reprezentanții Energoterm.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*